Praktijk Zij aan Zij

Praktijk Zij aan Zij

Praktijk Zij aan Zij (opgericht in 2007) is een praktijk voor kind, adolescent, ouders & gezin. In onze praktijk wordt zowel diagnostiek als behandeling geboden door orthopedagogen(-generalist), (systeem)therapeuten en vaktherapeuten. De behandeling kan individueel en in groepen worden gegeven. Daarnaast bieden wij opvoedingsondersteuning en verschillende themabijeenkomsten/workshops voor ouders en professionals.

Wij staan voor heldere, duidelijke adviezen en werken zoveel mogelijk oplossingsgericht. Meestal lukt het de jongere of het kind om zelfstandig ‘groot’ te worden. Wanneer hij of zij echter vastloopt kan soms een steuntje nodig zijn om weer verder te kunnen op de weg naar volwassenheid.

   

Locatie Groenlo is een dependance van onze locatie in Doetinchem

Wat wordt hier geboden? Op deze locatie worden basisbehandelingen, diagnostiek en ondersteuning geboden. Tevens vindt er beeldende (gezins)therapie plaats. Voor andere behandelingen zullen wij aangeven dat u in Doetinchem mogelijk beter terecht kunt. Dit uiteraard in samenspraak met u en de behandelaar.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden bij Praktijk Zij aan Zij, ga naar onze website: www.zijaanzij.info

Contact gegevens

  • Telefoon: 026 – 3792376
  • Mail: contact@zijaanzij.info
  • Adres: Buitenschans 40, 7141 EL Groenlo