Praktijk Majorie

holistische en energetische therapie

Praktijk Majorie, holistische en energetische therapie

Het drukke leven dat wij leiden, heeft als gevolg dat we niet de tijd nemen om gebeurtenissen en bijbehorende emoties te verwerken. Deze onverwerkte gebeurtenissen slaan zich op in ons systeem waardoor we vermoeidheid, emotionele instabiliteit en fysieke klachten ervaren. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.


 

Alles is energie
Alles is energie en daarmee heeft alles een trilling. De lucht, de aarde, de stoel waar je nu op zit. Dus ook jouw lichaam, je emoties en je gedachten. We zijn eigenlijk allemaal een levend energieveld. Net als alles en iedereen in het universum, heb je een trilling en maak je energie. Dit is wetenschappelijk aangetoond, zo ook door Einstein, E=MC2: massa is energie.

De klachten die wij ervaren zijn verstoringen in ons energieveld. Als holistisch therapeut gebruik ik technieken om verstoringen in jouw systeem te herstellen. Deze technieken hebben een eigen helende frequentie, zoals klankschalen, Reiki en edelstenen.

Holistisch betekent geheel
Holistisch is afgeleid van het Griekse woord 'holos' dat geheel betekent. Holistische therapie is gericht op alle aspecten die invloed hebben op jouw welzijn. Alles is immers verbonden. Naast lichaam, geest en ziel zijn ook je familiesysteem, jouw relaties en vriendschappen, jouw werkgeluk en of jij je thuisvoelt van groot belang voor jouw welzijn.

Naast de holistische behandelingen, bied ik diensten en producten aan die het algehele welzijn kunnen ondersteunen:

Edelstenen
Edelstenen hebben net als alles in het universum een eigen trilling. De trilling van edelstenen en mineralen kunnen elk op hun eigen manier energieverstoringen in jouw lichaam en geest helpen helen. Daar maak ik dankbaar gebruik van tijdens de behandelingen die ik geef. Klanten krijgen de mogelijkheid om stenen aan te schaffen na een behandeling. Ook stel ik mijn praktijk elke laatste vrijdagochtend van de maand open voor iedereen die interesse heeft in de aankoop van edelstenen.

Energetisch reinigen van woningen
Hoe jij je voelt in je huis, is een belangrijk onderdeel van je welzijn. Er kan spanning of negatieve energie op verschillende manieren ontstaan zijn. In veel gevallen is het energie die we zelf uitgestraald hebben en vervolgens is blijven hangen. Dat kun je het beste vergelijken met een lift instappen waarin nog een sterke parfumgeur hangt van degene die voor je in de lift is geweest. Als er veel is gebeurd in een woning (negatieve emoties en nare gebeurtenissen), of als je je niet op je gemak voelt in (delen van) je huis, of als je een nieuwe woning betrekt, is het raadzaam om de ruimte energetisch te reinigen. Op mijn website vind je tips. Indien gewenst kan ik je erbij helpen.

De groepsessies
Elke sessie heeft een thema waarbij jouw persoonlijke ervaringen op dat thema centraal staan. Met behulp van kaartleggingen en gedeelde verhalen en perspectieven kom je tot nieuwe inzichten en bied je steun aan elkaar. Ook ontvang je tijdens de sessie een korte Reiki-behandeling gericht op wat op dat moment aandacht nodig heeft. De groep bestaat uit 3 deelnemers per keer, daardoor is er genoeg tijd en aandacht voor eenieder.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen. Mijn praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Den Papendiek, Buitenschans 50f in Groenlo, de Achterhoek.

Bezoekadres
Gezondheidscentrum Den Papendiek
Buitenschans 50F 7141 EL Groenlo

Openingstijden:
Dinsdag, 9.00 - 13.00 uur
Woensdag, 9.00 - 17.00 uur
Donderdag, 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag, 9.00 - 21.00 uur
Zaterdag (in de even weken), 12.00 - 17.00 uur
Zondag (in de even weken), 12.00 - 17.00 uur
Elke laatste vrijdag van de maand, verkoop ik een kleine collectie scherp geprijsde edelstenen. Er is dan een vrije inloop van 9.00 tot 12.00 uur, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Contactgegevens
info@praktijkmajorie.nl
Tel./Whatsapp: 06 81 78 58 17
Facebook
Instagram