Boots apotheek Groenlo

Welkom bij Boots apotheek Groenlo

In onze apotheek kunt u terecht voor advies over alles wat met uw gezondheid te maken heeft. We hopen dat u zich bij ons voldoende op uw gemak voelt om in alle rust en privacy uw vragen te stellen. U bent dus niet alleen welkom met een recept in onze apotheek, want wij helpen u graag met al uw gezondheidsvragen.

Onze apotheek is eigendom van Alliance Healthcare, net als ongeveer 70 andere Boots apotheken in Nederland. Onderling wisselen kennis en ervaring uit en gezamenlijk streven wij hetzelfde doel na: u zo goed mogelijk van dienst zijn en beste kwaliteit in advies, zorg en medicatie bieden. Dat uit zich bijvoorbeeld in de certificering.

Speciale diensten

De apotheek doet meer dan alleen het klaarmaken van de recepten die voor u van de (huis)artsen binnenkomen.  Voor veel mensen verzorgen wij wekelijks de medicatie in de z.g. Baxterrollen, waarbij de medicijnen per dag per inname moment verpakt zijn.

Ook kennen we de Herhaalservice: voor mensen die dat prettig vinden zorgen wij elke 3 maanden dat alle medicijnen die gebruikt worden automatisch klaargemaakt worden. Men ontvangt van ons bericht dat er weer medicijnen opgehaald kunnen worden.
Jaarlijks organiseren we een testweek voor bloedsuikermeters.
Tevens houden we jaarlijks een week om de techniek van het gebruik van inhalatiemedicatie te controleren.
We bieden de mogelijkheid aan tot gesprekken over de geneesmiddelen die gebruikt worden, met name voor de mensen die meer dan 5 geneesmiddelen per dag gebruiken(de z.g. Multimedicatiecheck).

Andere producten

In onze apotheek kunt u ook allerlei andere producten krijgen naast uw medicijnen. Bijvoorbeeld:

  • een assortiment Boots producten, zoals gezichtsverzorgende crèmes en gels voor onder de douche
  • een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten van Vichy
  • hypo-allergene verzorgingsproducten van LaRoche-Posay

Openingstijden van de apotheek

De apotheek is geopend van maandag tm vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.
’s Avonds en in het weekend kunt u terecht bij de poliklinische apotheek in het Beatrix Ziekenhuis in Winterswijk (tel. 0543 – 544 488)

Meer informatie

Heeft uw vragen over onze apotheek, uw gezondheid of wilt u meer informatie?
Loop eens bij ons binnen of kijk op onze website:

www.bootsapotheek.nl

Boots Apotheek
T  (0544) 46 23 00