Hoorspot

De plek voor uw goed luisterend oor!

Wie met gehoorverlies te maken krijgt of iemand in de nabije omgeving heeft die slecht hoort of minder is gaan horen, weet hoe vervelend dit kan zijn. Het zorgt voor schaamte, frustratie en soms zelfs sociaal isolement. Vragen om hulp en/of advies, kan lastig zijn. Bent u iemand die gehoorverlies heeft of kampt iemand in uw omgeving met deze problematiek, dan is Hoorspot de plek waar u moet zijn.

Onze aanpak

Hoorspot staat voor een gehooroplossing op maat. Elk gehoorprobleem staat op zich en vraagt om een specifieke aanpak. Ons doel is om toe te werken naar een maximale oplossing, deze is voor iedereen met gehoorverlies verschillend.
Wij hebben daarbij veel persoonlijke aandacht en nemen alle tijd. Dankzij onze locatie in gezondheidscentrum Den Papendiek in Groenlo hebben wij korte lijnen met zorgverleners als huisartsen en specialisten.

De ervaringen met verschillende gehoorproblematieken en de persoonlijke aandacht maken ons bedrijf uniek. Bij ons staat de mens centraal. Daarom werken wij met vaste, ervaren audiciens en geven wij een eerlijk, helder en onafhankelijk advies. Hoorspot voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden aan een triage-audicien.

Wij zijn geopend op:
Maandag t/m vrijdag 12:30 t/m 17:30 uur
Zaterdag en overige tijden op afspraak

Buitenschans 34a
7141 EL Groenlo
info@hoorspot.nl
www.hoorspot.nl
+31 544 4624 24
+31 623 5420 88