Voeding en huidverzorging M.Abbing

Praktijk voor voeding- en huidverzorging

Met toepassingen van de nieuwste ontwikkelingen en bijbehorende producten biedt de Praktijk voor voeding-en huidverzorging in Groenlo alles voor een optimale huidconditie.


Marieke Abbing


Een greep uit ons behandelaanbod:

  • gezichtsbehandelingen
  • acne behandelingen
  • elektrisch ontharen
  • microneedling (dermaroller)
  • camouflage
  • diverse massages
  • pedicurebehandelingen (specialisaties: diabetische en reumatische voet)

Er wordt gewerkt met de producten van Dermalogica, deze zijn innovatief, gemaakt van alleen de meest kostbare, zuivere ingrediënten en bevatten geen chemische geur- en kleurstoffen of andere snel irriterende stoffen. Hierdoor is de kans op huidirritaties zo klein mogelijk en zijn de producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. De producten zijn niet op dieren getest en verpakt in “no nonsense”, milieuvriendelijk materiaal. Alles is gericht op een optimaal resultaat voor uw huid!

Van binnenuit worden de behandelingen ondersteund met LavieSage nutricosmetics (voedingssupplementen gericht op huidverbetering).

De praktijk voor voet- en huidverzorging is aangesloten bij ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging) en Pro Voet (branche organisatie voor de pedicure).

Er wordt alleen gewerkt op afspraak (ook ’s avonds). Om een afspraak te maken kunt u bellen, een sms of een e-mail sturen.

Betaling kan zowel contant als met PIN. Een aantal behandelingen komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekeraar, raadpleegt u hiervoor uw polisvoorwaarden.

Voor informatie:  www.voeding-huidverzorging.nl

Praktijk voor voeding en huidverzorging
Buitenschans 46
7141 EL GROENLO
T 06 - 20 66 33 95
www.voeding-huidverzorging.nl