Jeugd ggz Achterhoek

Jeugd ggz Achterhoek

Welkom! Jeugd ggz ondersteunt kinderen en jongeren met psychiatrische en psychische problemen en hun omgeving. Wij bieden basis- en specialistische zorg voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar dichtbij hun thuis.

We hopen natuurlijk dat je gezond bent en blijft. Maar als het nodig is zijn we er graag voor je. Onze hulp is nodig als er problemen zijn met je geestelijk gezondheid. De meest voorkomende problemen bij kinderen en jongeren zijn autisme, ADHD, angstaanvallen, een depressie of bijvoorbeeld een eetstoornis. Als je zulke problemen hebt, dan verdienen die de aandacht! 

Mocht je je bij ons willen aanmelden dan kunnen jij en/of je ouders dit overleggen met het Centrum voor Jeugd en Gezin of je huisarts. Zij kunnen zorgen voor een verwijzing naar ons wanneer dat nodig is.

Samen kijken we dan hoe we jou het beste kunnen helpen. Doel is om jou, je ouders en je omgeving de begeleiding te bieden zodat jij zo goed mogelijk kan groeien en ontwikkelen. We werken samen met andere organisaties (Centrum Jeugd en Gezin e.a.) zodat jij de goede hulp krijgt die bij jou past.

Wil je meer informatie?
Kijk dan op onze website of neem contact met ons op d.m.v. de onderstaande gegevens:

www.jeugdggz.nl
E: achterhoek@jeugdggz.com
T: (0575) 509 943

Graag tot ziens!

Hartelijke groet, 
Team Jeugd ggz Achterhoek