10 Jaar Den Papendiek

Al 10 jaar de beste zorg dichtbij huis

Gezondheidscentrum Den Papendiek bestaat 10 jaar. Dit lustrum kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom komen we met een speciaal jubileummagazine.

In 2003 opende Den Papendiek haar deuren en nu bestaat het toonaangevende gezondheidscentrum alweer 10 jaar. Het centrum is er voor de inwoners van Groenlo en omgeving. U vindt er alle zorg onder één dak. Met gemak en korte lijnen als gevolg. Het gebouw maakt het mogelijk voor de zorgverleners om nauwer samen te werken en regelmatiger te overleggen. Dat komt de zorg ten goede. En ú kunt in één gebouw uw afspraken maken met de verschillende zorgverleners.

Sommige zorgverleners in het centrum vieren tevens het lustrum van de eigen praktijk, anderen zijn pas later in het pand gekomen. In die zin is het gezondheidscentrum een afspiegeling van de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Partijen komen en gaan naar gelang de financiering en het beleid van de overheid wijzigen.

Met dit jubileummagazine willen we u nader kennis laten maken met alle aanwezige disciplines in het centrum, die u van dienst kunnen zijn. Zij vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Sommigen (her)kent u misschien en van anderen wist u wellicht niet dat ze ook in het gezondheidscentrum aanwezig zijn of wat hun werk inhoudt. Een handig overzicht met praktische gegevens van alle partici¬panten is toegevoegd. Ook gaan we in dit magazine in op actuele thema’s zoals de wijzigingen in de zorg. Enkele zorgverleners vertellen wat de toekomstige zorg voor hen betekent. Een belangrijke verandering is de noodzaak tot een intensievere samenwerking en organisatie. Met de gebundelde zorg in Den Papendiek houden we ook richting de toekomst een optimaal bereikbare, toegankelijke plek voor de patiënt. Den Papendiek toont de toekomst.

Ik wens u veel leesplezier!

Carine Dam, Voorzitter Vereniging van Huurders
Gezondheidscentrum Den Papendiek

Download het magazine.