Sensire maatschappelijk werk

Sensire maatschappelijk werk

Iedereen kan in zijn leven problemen tegenkomen waarbij hulp of advies nodig is. Dat kunnen praktische, maar ook ingrijpende problemen zijn zoals de gevolgen van een echtscheiding, huiselijk geweld, financiële problemen, stress, onzekerheid of problemen met partner en/of kind. Maatschappelijk werk Groenlo geeft advies en werkt samen met u naar een oplossing.

Hoe helpen wij? 
Wij kunnen in samenspraak met jou een aanbod op maat doen, wat inspeelt op jouw behoeften. Je kunt hierbij denken aan bv de inzet van vrijwilligers (bv: schuldhulpmaatjes, vrijwilligers van het maatschappelijk werk en maatjes van Humanitas) Wij sluiten zoveel mogelijk aan op jouw situatie en werken daarnaast zoveel mogelijk met -eigenkracht groepen -waarin oplossingsgericht wordt gewerkt. Dit betekent dat we samen met jou en andere hulpvragers in kleine groepen gaan zoeken naar elkaars eigen kracht en eigen oplossingen. Wij hebben deze oplossingen namelijk allemaal in huis, maar soms zijn we ze door alle problemen even uit het oog verloren. Vanuit die gedachte proberen we ook, uiteraard in overleg met jou, je sociale netwerk te betrekken. Vrienden, familie of andere bekenden kunnen vaak goede oplossingen in je eigen omgeving bieden. 

Waar helpen wij? 
Wij kunnen je helpen via het internet, via de telefoon, bij ons op kantoor, op school of bij je thuis. Wij werken steeds meer via het internet. Zo kun je bij ons gebruik maken van een online groep, waarbinnen je met andere mensen contact hebt. We bieden hulp via de chat, via de mail en ontwikkelen op dit moment online trainingen.  

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0314 – 357390, mailen naar amw.OostGelre@sensire.nl of maak een afspraak voor een chatafspraak met een van onze maatschappelijk werkers.